Ratsastuskoulu Etelä-Karjalan ytimessä

 

Ratsastuskoulu Hubertus on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu Lappeenrannan keskustan tuntumassa.
Talli sijaitsee kaupungin länsilaidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Toimitilamme ovat huippuluokkaa: 35 karsinan hevostallit sosiaalitiloineen ja kahvioineen, suuri maneesi, 2 isoa ratsastuskenttää,
raviradan viheriö sekä maastot. Lisäksi meillä on tarhoja runsaasti, jotta kaikki tallin hevoset voivat ulkoilla yhtäaikaa.

Järjestämme ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille - aina pienten lasten PoniClubista Talent-ryhmiin sekä vaativalle tasolle asti.

Master-Ratsastuksenopettaja Outi Talvi toimii Ratsastuskoulu Hubertuksen pääopettajana sekä johtaa Hubertus-ratsastuskeskusta. 
Outi on muun muassa ansioitunut pitkänlinjan connemara-kasvattaja.

 Tervetuloa!

SRL

Facebook- uutiset

Hiihtolomaviikolla, vko 9, tunnit normaalisti, peruthan tuntisi ajoissa mikäli olet reissussa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

18 tuntia sitten  ·  

Tiedoksi oppilaillemme!
Jos mahdollista niin käytä alkuvuonna kertyneet rästituntisi 15.3 mennessä! Voit tiedustella omaa tilannettasi tekstiviestitse tai tallilla ollessasi.
Seuraava lasku erääntyy 15.3 ja ilmoitamme myös täällä uuden tilinumeron johon maksaa. Mikäli olet maksanut koko kevään jo alkuvuonna, ei hätää, me hoidamme suorituksesi uudelle yrittäjälle.
Muitakin käytännön asioista tiedotamme mahdollisimman pian.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

6 päivää sitten  ·  

Ratsastuskoulu Hubertus päivitti kansikuvansa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 viikkoa sitten  ·  

Instagram